Vuokrausvirkailija Espoo [Finland]


 

Olemme Hertz, maailmanlaajuinen johtava autovuokraamo. Toimimme n. 150 maassa ja 8300 toimipisteessä. Vuokraamme erikokoisia autoja henkilö- ja pakettiautoista minibusseihin. Toiminnassamme pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat ja olemme siinä edelläkävijä myös Suomessa. Kalustoomme kuuluukin hybridejä, plug-in hybridejä sekä täyssähköautoja. Meillä pääset työskentelemään yhteisöllisessä ja kehittyvässä työympäristössä osana kansainvälisesti tunnettua yhtiötä.

Etsimme nyt Espoon toimipisteeseen vuokrausvirkailijaa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja koostuvat asiakaspalvelusta sekä toimipisteen toimistorutiineista, kuten mm. puhelin- ja sähköpostiliikenteestä ja vuokrasopimusten hallinnoinnista. Työtehtävään kuuluu myös niin kutsuttuja operatiivisia toimintoja, kuten mm. autojen pesuja, siirtoja ja vauriotarkastuksia. Työtä tehdään arkipäivisin aamu- ja iltavuorossa 6.00-18.00 välisenä aikana ja myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia.

Toivomme sinun olevan nopea omaksumaan uusia asioita ja työmenetelmiä, oma-aloitteinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, etkä hätkähdä nopeatempoista työtä tai uusia ja välillä haastaviakin tilanteita. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet sujuvasti toimeen kotimaisen kielen lisäksi ainakin englannin kielellä. Muu kielitaito on hyödyksi. Omaathan myös voimassa olevan ajokortin. Jos kuvaus osui sinuun, saatat hyvinkin olla kohta yksi meistä.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävien laadukkaaseen hoitamiseen, kansainvälisen työilmapiirin, mukavat työkaverit sekä loistavan mahdollisuuden kehittää itseään asiakaspalvelutehtävissä.

Haluaisitko sinä olla osa huikeaa tiimiämme?

Haethan tehtävää viimeistään 8.9.2023 mennessä. Ota kuitenkin huomioon, että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja avoimet työpaikat täytetään mahdollisimman pian. Lähetä liitteenä hakemuskirjeesi, CV ja mahdolliset muut liitteet, joissa on kuvattu osaamistasi. Kuulemme mielellämme myös osaamista tukevista harrastuksistasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

Yhteystiedot: [email protected]
Työpaikan osoite: 02200 Espoo
Palkkaus: TES mukainen
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 08.09.2023 20:59
Jätä hakemus: https://hertzfi.attract.reachmee.com/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=139&ref=&u...
Ilmoitus jätetty: 24.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bc6fa28e-8f2e-4461-9886-e4be38b4e3d2

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


FIRST RENT A CAR FINLAND OY
Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.08.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال