studentermedhjælper til kommunikation [Denmark]


 

Har du lyst til at formidle budskaber gennem video og motiveres du af at formidle historier og skarpe budskaber, så er det lige dig vi har brug for.

Vi søger en studiejobber med flair for at arbejde med video og animation.


Arbejdsstedet er Silkeborg, og omfanget er et par dage om ugen, forventeligt omkring 8 timer sammenlagt.

Arbejdsopgaver

Vi har mange gode historier og meget råmateriale, der skal forfines til sammenhængende og fængende videoer - der får formidlet budskaberne.


Opgaverne er eksterne videoer til marketing materiale, cases, dokumentation og skæve indslag.

Internt skal der bl.a. laves træningsvideoer og mindre animationer til vores e-learning platform.

Kompetencer

Du skal være selvkørende med erfaring indenfor videoredigering og gerne fra Adobe-pakken. Hurtig til at se muligheder i materiale og sammensætte historier, man har lyst til at se/høre.

Kørekort vil være en fordel, da jobbet også kan rykke ud til nogle af vores sager, for at håndtere videooptagelser.

Ansøg

Send din video, der viser hvad du har lavet og fortæller lidt detaljer om dig selv.


Om Kingo

Kingo er Danmarks førende miljøbevidste nedrivningsvirksomhed med mere end 65 års erfaring i branchen. Vi har hovedsæde i Silkeborg samt afdelinger fordelt over hele Danmark. Der er tale om en branche i vækst, hvor stadigt skærpede krav giver nye udfordringer. Kingo bidrager aktivt til branchens fortsatte udvikling og har gjort det i årevis.
Vi løser miljøsanerings- og nedrivningsopgaver, der spænder fra mindre renoveringer til store totalnedbrydninger, herunder skrot- og demonteringsopgaver. Vi er en stor og veletableret organisation med et godt bagland af specialister, der er parate til at hjælpe og støtte op om entrepriserne.
Vi lægger stor vægt på at sikre miljøvenlig nedrivning, der skaber plads til nyt byggeri og en grønnere fremtid. Kingo er ISO-certificeret, og både kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø er områder, som prioriteres højt. Vi er førende i graden af genbrug og genanvendelse af byggematerialer og bidrager derigennem aktivt til at nedbringe ressourcespildet. Vi arbejder konstant for øget genbrug af materialer i deres oprindelige form.
Se mere om Kingo på www.kingo.biz

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال